Xarxa de metro

El metro de Barcelona disposa de nou línies, 156 estacions i més de 130 trens funcionant en hora punta. Podràs moure't cada dia en un ampli horari de servei pels barris de la ciutat i per set municipis més a l'àrea metropolitana.

Funicular de Montjuïc Obre la pàgina en una finestra nova

Dins la xarxa de metro, trobaràs l'opció d'enllaçar, a l'estació de Paral·lel (L2 i L3), amb el funicular, que et permetrà gaudir de l'Anella Olímpica i el parc de Montjuïc.

Xarxa d'autobusos

Amb una flota de més de mil vehicles, tots adaptats, i més de 100 línies, la xarxa d'autobusos comprén un recorregut de més de 900 km entre Barcelona i les deu ciutats metropolitanes que l'envolten.

Barcelona Bus Turístic

Aquesta proposta d'oci consta de tres itineraris per escollir, un servei especial nocturn durant l'estiu i una seixantena de cotxes amb planta superior descoberta per gaudir dels paisatges més emblemàtics de la nostra ciutat.

Telefèric de Montjuïc

Renovat l'any 2007, amb les mesures de seguretat més exigents i capacitat per a 2.000 persones/hora, és un mitjà de transport totalment accessible que et permetrà descobrir Barcelona des del cel.

Tramvia Blau

Amb aquest mitjà de transport de principis del segle XX podràs recórrer els 1,3 km que hi ha entre l'avinguda del Tibidabo i el peu del funicular del Tibidabo.

Catalunya Bus Turístic

Surt des de Barcelona a descobrir tots els secrets de Montserrat, l'art de Dalí, de la cultura del vi i del cava, de la ciutat de Girona, de la millor gastronomia, de l'autèntic modernisme, de les millors compres i molt més!

Transports en xifres

Dades i magnituds del nostre servei de transport, de la nostra flota i dels viatges que fem per la ciutat.

Títols de transport

Descobreix quin títol de transport és el que millor s'adapta a les teves necessitats.

Transports d'oci

Coneix altres maneres de gaudir del transport: Barcelona Bus Turístic, Tramvia Blau, telefèric de Montjuïc i Catalunya Bus Turístic.