TMB App

TMB App és una aplicació que permet disposar d’informació de les línies, d'alertes de servei, d'informació general de metro i bus i per a la planificació del viatge, així com dels canals d’atenció al client. Els membres del Club JoTMBé Obre la pàgina en una finestra nova podran gaudir d’una informació més personalitzada.

iPhone:TMB App a App Store Obre la pàgina en una finestra nova

Android:TMB App a Google Play Obre la pàgina en una finestra nova

Com funciona l'aplicació TMB App

TMB al mòbil

Pots tenir TMB al teu mòbil amb les principals funcionalitats de cerca: la consulta de plànols, el planificador de ruta Vull anar, el localitzador de transports On sóc, la consulta del temps d'espera a la parada mitjançant el servei iBus i tota la informació que necessites per moure't.

www.tmb.cat/mobile Obre la pàgina en una finestra nova

Barcelona Bus Turístic Virtual

El Barcelona Bus Turístic disposa d'una aplicació de realitat augmentada per treure tot el suc de les visites a la ciutat entre altres novetats, ofereix informació dels punts d'interès més propers a cada parada.

iPhone:Barcelona Bus Turístic Virtual a iTunes Obre la pàgina en una finestra nova

Android:Barcelona Bus Turístic Virtual a Google Play Obre la pàgina en una finestra nova

TMB iBus

TMB iBus és un servei que et permet conèixer, en temps real, la previsió de pas del proper bus per la teva parada des del teu mòbil o qualsevol dispositiu amb accés a internet. D'aquesta manera, pots estar constantment informat del temps d'espera i pots decidir, en funció d'aquesta informació, quin transport o quina combinació de transports et convé més en cada moment.

Com funciona l'aplicació TMB iBus

Fons de pantalla

Omple l'escriptori del teu ordinador amb els paisatges que fan única la nostra ciutat.

Descarrega els fons de pantalla